BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Inwestorze, jesteś osobą która z pasją, odwagą i odpowiedzialnością podejmie się wspólnej kreacji przestrzeni gastronomicznej na terenach industrialnych, która rzetelnie podchodzi do biznesu, ma wewnętrzną dyscyplinę, nie spoczywa na laurach. Jest świadoma swego działania - ponieważ na poziomie energetycznym bardzo dobry gastronom jest autorem naszego samopoczucia, nastroju i zdrowia. Szuka inspiracji! Dzięki swojej wyobraźni, zmysłowi estetycznemu i smakowi sprawia, że gastronomia jest wydarzeniem a nie powszednią czynnością.
Oczekiwania:
- Umiejętność organizacji przestrzeni kuchni i swojej pracy. Pomoc w stworzeniu standardów pracy, opracowanie opisu każdego dania i jego gramatury, skosztorysowanie potraw, określenie stanów magazynu, zorganizowanie zaplecza kuchennego itd. Podzielność uwagi oraz samodzielność i inicjatywa, PASJA, która pozwoli na opracowanie nowych potraw i smaków. Osoba ta powinna być dokładna, cierpliwa, umieć współdziałać z innymi.
- Bardzo istotna jest uważność, koncentracja i spokój. Niewątpliwie powinna to być osoba pewna siebie, bo każdy ruch w gastronomii musi być wykonywany pewnie. Gastronom powinien mieć dobry smak, węch, słuch, wzrok oraz zmysł estetyczny i poczucie elegancji. bo oczami też ocenia się potrawę. Gastronom powinien być też sprawny fizycznie, bo restauracja to poligon i często potrzebne jest radzenie sobie ze stresem, dobra organizacja pracy i czasu.
- Umiejętność autoprezentacji. Skromność, pokora, wyczucie smaku i duża kultura osobista. Osoba otwarta i przyjazna, umiejąca wyjść do gości po pochwałę, potrafiąca zadbać o wizerunek Firmy oraz wpłynąć na wytworzenie poczucia lojalności w stosunku do niej.
Wybory jakich dokonujemy w gastronomii i pokarm jaki spożywamy kształtuje nas i świat dookoła. Wykreujmy RAZEM, w Tychach, modę na chodzenie do miejsca, w którym można zjeść coś wyjątkowego.