BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Lina do oblewania czekoladą składa się z dwóch niezależnie pracujących części
-Głowica zwana dalej oblewarką przeznaczona jest do oblewania płynną czekoladą lub
polewą czekoladową wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych .Oblewarka w wykonaniu
standardowym umożliwia wykonanie następujących czynności technologicznych :oblewanie,
podlewanie, oblewanie z nadmuchem, zdmuchiwanie nadmiaru polewy.
-Tunel schładzający przeznaczony jest do schładzania wyrobów cukierniczych w ruchu ciągłym
oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.Czynnikiem schładzającym jest schłodzone
powietrze, które krąży w obiegu zamkniętym w specjalnych kanałach
-Oblewarka została wykonana ze stali nierdzewnej o nr.OH18N 9AISI305-przeznaczonej do
budowy maszyn i urządzen dla przemysłu spożywczego do bezpośredniego kontaktu z żywnością