BiznesOferty.pl - ogłoszenia biznesowe - kontakty w biznesie

BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.

Współpraca:
11435
Poszukiwane:
2726
Giełda Hurtowa:
14057
Sprzedam biz.:
2495
Nieruchomości:
3031
Inwestycje:
2339
Data: 21.11.2024
Razem ofert: 36083
Jesteś w:
  1. Biznes Oferty.pl
  2. / Sprzedam biznes
  3. / Gastronomia
  4. / Sprzedam firmę / Brand / Markę + wyposażenie + know how
Wyszukaj ofertę:

Treść oferty

Poleć ofertę:

Sprzedam firmę / Brand / Markę + wyposażenie + know how

  • Id oferty: 73248
  • Info
    • Dodana: 31.05.2016
    • Ważna do: 10.02.2025
    • Dodana: 31.05.2016
    • Ważna do: 10.02.2025
  • Odwiedzin: 2413
Sprzedam firmę / Brand / Markę + wyposażenie + know how - zdjęcie 1
Sprzedam firmę / Brand / Markę + wyposażenie + know how - zdjęcie 2
Sprzedam firmę / Brand / Markę + wyposażenie + know how - zdjęcie 3
  • Cena:
  • 79 000 PLN
  • Cena do negocjacji:
  • Tak
  • Rok założenia:
  • 2014
  • Liczba pracowników:
  • 2
  • Przychód (śr. roczny):
  • 250 000 PLN
  • Zysk (śr. roczny):
  • 80 000 PLN
  • Zasięg biznesu:
  • Lokalny

Sprzedam firmę/brand/markę wraz z w pełni stworzonym wizerunkiem, wyposażeniem lokalu, know-howem oraz recepturami.
Otwarta kuchnia (dania są przygotowywane na oczach gości) wyspecjalizowana w daniach z kurczaka (kurczaki panierowane na styl amerykański oraz z rożna).
Ciepły wystrój, miła, sympatyczna atmosfera, dobra obsługa, smaczne potrawy z kurczaka które uzależniają.
Lokal znajduje się: w pobliżu szkoły podstawowej, gimnazjum oraz przedszkola, w bezpośrednim sąsiedztwie nowo powstałych luksusowych osiedli, przychodni. W jednym z najbardziej ruchliwych miejsc w Piastowie.

Lokal składa się z trzech kondygnacji o łącznej powierzchni ok 90m2.
Na parterze znajduje się otwarta kuchnia, strefa jedzenia, toaleta dla pracowników, zaplecze kuchenne.
Przed lokalem miejsce na mini ogródek dla Klientów.
Powierzchnia ok 30m2

W piwnicy znajduje się chłodnia o powierzchni 7m2, zmywalnia, magazyn suchy, magazyn środków czystości.
Powierzchnia ok 27m2.

Na piętrze istnieje możliwość dowolnej adaptacji/aranżacji przestrzeni.
Na chwilę obecną znajduje się tam duży magazyn na opakowania i niektóre nieużywane sprzęty gastronomiczne.
Powierzchnia ok 33m2

LOKAL POSIADA wszystkie niezbędne pozwolenia, odbiory do prowadzenia działalności gospodarczej.
W tej lokalizacji gastronomia prosperuje z powodzeniem od ponad dwóch lat.
Lokal nie potrzebuje żadnego wkładu finansowego, jest w pełni wyposażony, można zaczynać z dniem podpisania umowy.
Obiekt niedawno przeszedł remont odświeżający.

ODSTĄPIĘ
1) Wyposażoną salę (hokery i ladę dla Klienta do konsumpcji) wraz z mini ogródkiem dla Gości (toliki i krzesełka);
+ Monitor/ekran/telewizor do prezentowania menu;

2) Wyposażoną otwartą kuchnię:
- Gazową frytownicę 10L Royal Catering RCGF-10EE20S (możliwość pracy na gazie ziemnym jak i propanbutanie);
- Smażalnik ciśnieniowy Ada-Gastrogaz ADA SCE-12 wraz z pełnym osprzętem (dzielony koszyk do smażenia, rączkę/uchwyt do wyjmowania koszyka ze smażalnika, koszyk do nużania elementów kurczaków w kleiwie. Smażalnik w 2016 przeszedł przegląd, wymienione zostały dysze/ciężarki, uszczelka pokrywy oraz przełącznik;
- Rożen Ada-Gastrogaz ADA-2 (dwurzędowy - na raz można piec do 14 dużych kurczaków) wraz z instalacją (wykonaną ze stali nierdzewnej) odprowadzającą gazy spalinowe (możliwość pracy na gazie ziemnym jak i propanbutanie) oraz osprzętem czyli siedmioma sztycami do pieczenia całych kurczaków oraz dwoma koszykami do pieczenia elementów kurczaka (osprzęt również od Ada-Gastrogaz);
- Stół do panierowania Stalgast ze stali nierdzewnej wraz z GNami;
- Witrynę grzewczą ADA-WG 20-10/11;
- Witrynę chłodzącą;
- Stół chłodniczy sałatkowy Hendi 2-drzwiowy z pokrywą uchylną i GNami do przechowywania składników;
- Duży okap ze stali nierdzewnej z dużą turbiną i labiryntowymi łapaczami tłuszczu;
- Klimatyzator Daikin wraz z wymiennikiem (klima świeżo nabita i odgrzybiona);
- Podręczne małe lodówki podblatowe;
- Blaty robocze i szafki.

3) Wyposażone zaplecze kuchenne (w piwnicy):
- Komora chłodnicza o powierzchni 7m2;
- Duża zamrażarka skrzyniowa o pojemności 500L;
- Stoły robocze;
- Pozostałe akcesoria i sprzęt drobny niezbędny do prowadzenia lokalu;
- Wyposażenie zmywalni;
- Wyposażenie łazienek.

Wszystkie sprzęty wymienione powyżej są w pełni profesjonalne i posiadają wszystkie atesty niezbędne dla sanepidu.

PONADTO:
- Dobra pozycja marki na rynku;
- Duże, stale rosnące grono stałych, zadowolonych Klientów;
- Dostawy na telefon i online, duża ilość zamówień w godzinach południowych i wieczornych;
- Przekażę cały know-how (manual) dotyczący prawidłowego funkcjonowania lokalu, wytwarzania autorskich sosów, przygotowywania dań ze smażalnika ciśnieniowego (wraz ze przeszkoleniem w kwestii jego obsługi), kartę dań przyrządzanych w lokalu wraz z pełnym składem oraz sposobem ich przygotowywania;
- Przekażę wszystkie niezbędne receptury w tym na wytwarzanie panieru (możliwość dalszej sprzedaży licznym zainteresowanym);
- Dopracowane i wciąż ulepszane menu.

POSIADAM RÓWNIEŻ:
- Stronę internetową z możliwością zamawiania online;
- Fanpage na portalu facebook, wraz z duża ilością polubień (liczba fanów ciągle rośnie);
- Numer telefonu znany przez wielu klientów;
- Umowy współpracy z portalami takimi jak pizzaportal oraz pyszne (stali Klienci oraz duża liczba zamówień każdego dnia);
- Kompletną księgę znaku (logo) oraz projekty ulotek, banerów i plakatów które można wykorzystać przy kolejnych kampaniach reklamowych;
- Podświetlaną reklamę zewnętrzną, szyldy reklamowe zewnętrzne, potykacze;
- Pełny wykaz dostawców wraz z wysokimi rabatami cenowymi (w tym również piekarnią która dostarcza nam pieczywo wg naszego autorskiego przepisu).

DODATKOWE ATUTY:
- Szybkie i proste dania z kurczaka z przygotowaniem na oczach gości – „live cooking”;
- Niski koszty czynszu i wynajmu lokalu (umowa podnajmu w momencie podpisania umowy sprzedaży);
- Dobra lokalizacja lokalu;
- Duże zainteresowanie cateringiem;
- Spokojna okolica.

Wraz z przejęciem lokalu przekażę wszelkie plany technologiczne, odbiory (sanepid, PPOŻ, inne) oraz udzielę wszelkich informacji na temat jego prowadzenia i zarządzania.

Przekaże pomysły na promowanie, organizowanie imprez, spotkań dla dzieci.

Nowy właściciel ma unikalną okazje wejść w gotowy, rozkręcony, przynoszący dochody biznes, który może zmodyfikować w dowolny sposób.

Cena 79000zł do niewielkiej negocjacji.

OFERTA MA CHARAKTER INFORMACYJNY, ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZĘ O KONTAKT.

W razie potrzeby prześlę większą ilość zdjęć Osobom zainteresowanym.

Podkreślam, nie jestem właścicielem nieruchomości a sprzedaję firmę/markę która funkcjonuje pod tym adresem.

Istnieje również możliwość zakupu firmy, brandu, marki z wyposażeniem i Know Howem bez lokalu (Klient ma własną lokalizację i chce przenieść wyżej wymieniony biznes w nowe miejsce).

Obserwuj ofertę
Dane kontaktowe:
  • Miejscowość:
  • Piastów
  • Województwo:
  • mazowieckie
  • Status:
  • Konto zwykłe
  • W BiznesOferty.pl:
  • ponad 8 lat
Aby uzyskać dostęp do pełnych danych kontaktowych zarejestruj się lub zaloguj w BiznesOferty.pl.

Inne oferty dopasowane tematycznie:

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.