BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Gotowy mini browar w 6 miesięcy
W 6 miesięcy przygotujemy i zainstalujemy dla Państwa gotowy mini browar pod klucz.
Zapewnimy lub przeszkolimy piwowara.
Udostępnimy sprawdzone receptury. Zapewnimy dopuszczenia wymagane przepisami, rozruch i pilotaż.
Zaproponujemy optymalne finansowanie w kredycie lub w leasingu.
Niezbędne formalności:
• Obwodowy Urząd Miar - legalizacja pierwotna,
• Urząd Celno-Skarbowy - przygotowanie i zatwierdzenie akt weryfikacyjnych browaru.
Przygotujemy optymalny wariant mocy produkcyjnej instalacji właściwy dla Państwa potrzeb.
Czy mini browar to dla restauratora dobra inwestycja?
My wiemy, że tak. Przekonał się o tym niemal każdy, kto się na nią zdecydował. W przeciętnym miejskim lokalu o powierzchni sali 150 m2 zysk to minimum 20 tys zł miesięcznie uwzględniając koszty stałe. A nakłady? Niewielki ale wystarczający na początek mini browar restauracyjny to 3,9 tys zł miesięcznie w kredycie + wkład własny 30%.
Mini browar to także wzrost sprzedaży posiłków i silna marka lokalu. Mini browar przyciąga gości akceptujących wyższe ceny, nastawionych na jakość. I oczywiście własny mini browar to duma restauratora.
Dlaczego warto nas wybrać?
Panujemy, dostarczamy i montujemy instalacje browarnicze. Rozwiązaliśmy większość problemów, jakie możecie Państwo napotkać w pierwszych miesiącach użytkowania instalacji.
Na podstawie danych historycznych zaprognozujemy dla Państwa:
• realny wolumen sprzedaży w lokalu wraz z proponowanymi cenami detalicznymi,
• realny wolumen sprzedaży piwa zamkniętego,
• koszty bezpośrednie (materiały, energia, realna amortyzacja),
• koszty pośrednie (praca, serwisowanie).
Zaprognozujemy dla Państwa lokalu realny próg rentowności i osiągalny zysk netto rocznie.
Polecamy instalacje od sprawdzonych dostawców z Azji, Polski i z Czech, które są efektywne ekonomicznie, to jest trwałe, bezawaryjne i zdecydowanie tańsze od rozwiązań z Europy Zachodniej.
Przeprowadzimy Państwa przez fazę projektową, instalacyjną i pilotażową. Zapewnimy bez dodatkowych kosztów wsparcie w pierwszych tygodniach po uruchomieniu. Podzielimy się z Państwem wiedzą piwowarsko-technologiczną.
Nasze kadzie są wypolerowane na wysoki połysk i tworzą atrakcyjne tło lokalu restauracyjnego. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom, zaproponujemy optymalny wariant usytuowania kadzi z osprzętem.
Kroki współpracy
Krok 1. Przeprowadzimy wizytę w Państwa lokalu i określimy: optymalną moc instalacji dla Państwa indywidualnych potrzeb, wymagania techniczne dla pomieszczeń, zakres niezbędnych prac budowlanych, koszt dostarczenia instalacji browarniczej z rozruchem i szkoleniem
Krok 2: Zaproponujemy optymalne źródło finansowania w leasingu lub w kredycie
Krok 3: Dostarczymy i zamontujemy wszystkie elementy instalacji browarniczej
Krok 4: Zapewnimy dokumenty niezbędne do pozyskania zezwoleń i dopuszczeń
Krok 5: Przeszkolimy browarników
Krok 6: Przeprowadzimy pierwsze warzenia w Państwa lokalu
Zadzwoń i spytaj o szczegóły i wycenę. Zapraszamy do kontaktu