BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
W czasach gnającej ku górze polskiej inflacji ! restauracja w klimatycznym designie oferująca lokalne tapasy, owoce morza oraz wytrawne posiłki, położona w malowniczym andaluzyjskim porcie, to inwestycja z góry skazana na sukces.
Tworząc pierwszą restaurację, wcieliliśmy w życie wizję rewelacyjnej śródziemnomorskiej kuchni, wspaniałych mariscosów i niesamowitych tapasów. Wzbogacając nasze założenia nutką polskiej kuchni, stworzyliśmy raj dla żądnych kulinarnych podbojów turystów oraz ciekawą atrakcję dla lokalnej społeczności.
W nowoczesnym wydaniu na gastronomicznej mapie Andaluzji usytuowaliśmy zatem pierwszą z kilku planowanych restauracji oraz ulicznych kafeterii / cafetería/ .
Urzeczywistniając nasze plany postawiliśmy nie tylko na wygląd i jakość jedzenia, ale także na możliwość relaksu i dobrego samopoczucia naszych Klientów.
Znajdując się w otoczeniu kilkunastu restauracji oferujących kuchnię całego świata, będąc w pierwszej linii malowniczej mariny w cudownej turystycznej andaluzyjskiej miejscowości, zapewniamy Klientom niezapomniane wrażenia i gwarantujemy miłą gościnną obsługę.
Warto zauważyć, że jako jedyni polecamy konsumentom wykwintną wołowinę, przygotowaną przez pochodzącą z Argentyny szefową kuchni.
Podczas cotygodniowych mercadillo de artesanías /uliczne targi rzemieślnicze/ port odwiedzają rzesze turystów, ale także i lokalnych mieszkańców.
Znajdujemy się w bezpośredniej linii targowej, co sprawia, że zmęczenie i natłok wrażeń odwiedzający targ mogą ukoić zasiadając w naszym świetnie zagospodarowanym tarasie. Klienci napawając się widokiem jachtów i żaglówek mają okazję skosztować najlepszych andaluzyjskich win, czy tapasów.
Porannymi godzinami nasi Klienci cieszą się smacznymi śniadaniami, a popołudniowe siesty i ciepłe wieczory są dobrą okazją na posmakowanie naszej wyśmienitej kuchni.
Nadszedł czas na szybki rozwój. Korzystając z okresu zimowego planujemy jeszcze przed sezonem otworzyć naszą drugą restaurację, której lokal pozyskaliśmy po wspaniałej francuskiej restauracji, której to właściciel po 9 latach postanowił powrócić do Francji z powodów rodzinnych, gdzie posiada kilka innych znakomicie prosperujących miejsc.
Rozwój wymaga inwestycji ... Zapraszamy Cię do wspólnej inwestycji w dynamiczne, ale rozważne i przemyślane tworzenie sieci andaluzyjskich restauracji i kafeterii !
Najbliższe miesiące to okres, w którym zajmiemy się ulepszaniem wnętrza posiadanego już lokalu, a także urządzaniem nowej restauracji powiększając swą ofertę na terenie andaluzyjskiej mariny.
W tym celu otworzymy fragment kuchni, aby goście zajmujący miejsca przy stołach mogli podziwiać kunszt szefa kuchni.
Sama kuchnia, jak w naszej pierwszej restauracji zostanie wyposażona w znakomity sprzęt technologiczny, który zapewni obsługę wielu gości dziennie.
Zmiana designu wnętrza obejmie dostosowanie układu sal, dekoracji, a co najważniejsze oświetlenia. Aby lokal był dobrze widoczny dla gości, przyłożymy dużą wagę do oznakowania i wizerunku fasady restauracji w tym szyldów i reklam zewnętrznych.
Zaplanowaliśmy również w przyszłości wdrożenie systemu sprzedażowego oraz inwentaryzacyjnego wraz z ujednoliconym raportowaniem i modułem analitycznym dla całej naszej sieci.
Interaktywne menu, obsługa operatorów Glovo, Uber Eats, Kitchen, etc. zapewni dodatkowy dochód, zwłaszcza w miesiącach zimowych.
Oczekiwania oraz oferowany poziom zysków ustalimy podczas wspólnego spotkania.
Oferta w systemie zainwestuj złotówki zarabiaj w Euro wydaje się dziś dobrym kierunkiem inwestycji.