BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Konserwa Tyrolska 300g Konserwa wieprzowo- drobiowa z mięsem oddzielonym mechanicznie z kurczaka, drobno rozdrobniona, sterylizowana Składniki: ...
Posiadamy w ofercie 50 t Paprykarzu Wieprzowego Jest kilka partii z różnymi terminami, najkrótszy ...
Sprzedam konserwę wieprzowo- drobiową 300 g Towar z produkcji tylko u nas na bieżąco. Termin ważności ...
Sprzedam półtusze wieprzowe klasa S/E/U pochodzące z uboju Polskiego tucznika , posiadam własny ubój i ...
Skórki wieprzowe, nogi głowy, tłuszcz wieprzowy Podroby wieprzowe, watrobe, kontakt telefoniczny
Sprzedam półtusze wieprzowe klasa s/e polska ilości tonowe, posiadam własny ubój. zapraszam
Witam sprzedam żeberka wieprzowe płaty ilość 10000 kg pakowane karton, folia, przekładka, po 10 ...
Schab wieprzowy BK. Podana cena netto za kg. Minimalna ilość zamówienia to 5 ton (ze ...
Łopatka wieprzowa. Podana cena netto za kg. Minimalna ilość zamówienia to 5 ton (ze względów ...
Poszukuję cało- samochodowych ilości mrożonej karkówki wieprzowej bez kości. Na próbę 2-5t z dostawą 03042 (DE)
Mięso wieprzowe to mięso pochodzące ze świń. Jego elementami są: słonina, karkówka, schab, mostek, polędwiczka, biodrówka, boczek, żeberka, szynka, łopatka i golonka. Produkty te służą do przygotowywania wielu potraw i wyrobów wieprzowych. Wieprzowina może być także pieczona, smażona, gotowana, duszona czy grillowana. Ze świni pozyskiwane są także wykorzystywane w gastronomii podroby, do których należą: ozór, móżdżek, nerki, wątroba, pęcherz, itp. Jeżeli Twoja firma może zaproponować swoim klientom biznesowym mięso wieprzowe w dużych ilościach, pomyśl o zamieszczeniu oferty w tym dziale. Jeśli natomiast szukasz takich produktów do swojego sklepu, zakładu produkcyjnego czy lokalu gastronomicznego, przeglądaj dostępne ogłoszenia lub rozważ opublikowanie własnego zapytania.